122 zoekt 123!

Na een half jaar geleden geconstitueerd te zijn tot het 122ste Bestuur der MFAS, zijn wij nu op het punt gekomen dat we op zoek zijn naar kersverse opvolgers. De periode om het goed te overwegen is aangebroken. Vandaar dat wij jou graag hiervan op de hoogte willen stellen!

Het MFAS Bestuur is een fulltime taak. Het is een bijzonder jaar bestaande uit diverse leerzame componenten. Het belangrijkste thema wat centraal staat in het jaar is ‘’zelfontplooiing’’. Op de meest stressvolle momenten leer je verschillende vaardigheden, zoals gestructureerd te werk gaan en het stellen van prioriteiten. Tevens zijn dit de momenten waarop je de meest onvergetelijke ervaringen creëert. Samen met zeven anderen zal jij je een heel jaar inzetten voor de vereniging, die wel circa 2500 leden kent. Zeker voor de eerstejaars, die net aan hun studententijd beginnen op het AMC, wil jij als nieuw bestuurslid een fijn thuiskomen voor ze creëren.

Het is zeer begrijpelijk dat je momenteel wellicht nog geen helder beeld hebt van wat het jaar met zich mee zal brengen. Of waarvoor iedere functie binnen het Bestuur verantwoordelijk is. Meer informatie hierover kun je vergaren op de bestuursinformatieavond op dinsdag 24 april om 18.00 uur in de Emma Bioscoop op G8. De avond is uiteraard geheel vrijblijvend. Tevens is er een informatiepakketten waarin de verschillende punten uitgelicht worden. Klik hier voor het informatiepakket.

Naast de informatieavond heb je de mogelijkheid om met een van ons (of meer!) een dag mee te lopen om zo een beter beeld te krijgen van de desbetreffende functie. Mail hiervoor naar mfas@mfas.net of loop even de MFAS-kamer in. Schroom niet om te mailen als je meer vragen hebt naar aanleiding van het meelopen, de informatieavond of het informatiepakket.

Als je besluit te solliciteren, dan komen er een aantal kleine formaliteiten bij kijken. Er zijn drie bestanden die je moet inleveren; een aanmeldingsformulier, te vinden in het informatiepakket, je CV en een motivatiebrief. Deze sollicitatie mail je naar mfas@mfas.net of lever je fysiek in bij de MFAS-kamer uiterlijk vrijdag 4 mei om 23.59 uur. Op basis van je aanmelding zal het Bestuur je uitnodigen op sollicitatie.