Commissies

Activiteitencommissie

Onze commissie houdt zich bezig met het organiseren van allerlei activiteiten. Onze voorgangers hebben dingen georganiseerd als paintballen, tokkelen, comedy avonden, kroegentochten en de escape room. Dit jaar zullen we drie activiteiten organiseren, waarvan de eerste al eind november is. Dus binnenkort zullen jullie al van ons horen!

Wij zijn te bereiken via accie@mfas.net!

Voorzitter Isabelle Holscher
Secretaris Sam de Joode
Penningmeester Rada Veeneman
Lid PR Moran Joan
Algemeen Lid Zsuzsa Kobus
Algemeen Lid Willemijn van Keizerswaard
Begeleidend Bestuurslid Joris van Sabben

Almanakcommissie

De Almanak, het grootste en belangrijkste boekwerk dat je als lid van de MFAS zal bezitten. Met een grootsch en geheim thema waar jullie je tanden, handen en nek over zullen breken. En wij zullen deze voor jullie maken! Onze taken bestaan o.a. uit:
-Met allemaal soorten papier spelen
-Leuke kleurtjes uitkiezen
-Last-minute stress
-Awesome boek in elkaar zetten

Wij zijn te bereiken via almanak@mfas.net!

Voorzitter Merel de Jonge
Secretaris Lex Nieuwenhuis
Penningmeester Demi Dorrepaal
Lid PR Annick Weterings
Lid Sponsoring Monica Schouten
Begeleidend Bestuurslid Sophie Noordzij
Begeleidend Bestuurslid Vincent Ligtvoet

Bandjescommisie

Wij zijn de commissie die dit jaar een super gezellige en muzikale avond voor jullie gaat organiseren waar de leukste nieuwe (studenten) bandjes voor jullie zullen gaan spelen! Onze commissieleden hebben een grote liefde voor muziek, en willen die ontzettend graag met jullie delen tijdens dit geweldige evenement. Hiernaast vinden we het ook nog eens heel leuk om zelf lekker te jammen, dus op deze avond gaan wij ook een paar nummers voor jullie spelen. Hou je van livemuziek en heb je zin in een gezellige avond met je studiegenoten, hou dan zeker 18 april vrij in je agenda! 🙂

Wij zijn te bereiken via bandjescommissie@mfas.net!

Voorzitter Thomas Boel
Secretaris Marisa Niemeijer
Penningmeester Lui-Noor Overweg
Lid PR Remy Petersen
Algemeen lid Isaac Acheampong
Algemeen Lid Mark Nieuwenweg
Begeleidend Bestuurslid Iris Ertugrul

Buitenlandse ReisCommissie

Elk jaar weer organiseert de MFAS vele activiteiten zoals feestjes, borrels, EJW, sport- en congresdagen. De leukste activiteit van deze vereniging is echter de buitenlandse reis, die door ons, de Buitenlandse Reis Commissie (BuReCo), georganiseerd wordt. Wij hebben de mooie taak om rond de jaarwisseling een legendarische reis voor jullie te organiseren. Dit is een intensieve, maar hele leuke opdracht. De één kijkt naar het vervoer, een ander zorgt er voor dat er accommodaties geboekt worden, en weer een ander kijkt naar alle leuke activiteiten die er te doen zijn in en rondom onze locatie. Kortom: je zit niet stil tijdens een jaar in de BuReCo. Naast de ervaring van het organiseren van de reis én de reis zelf, houd je er ook een groep geweldige vrienden aan over! Het belooft een onvergetelijke reis te worden en wij kunnen dan ook niet wachten om deze met jullie te mogen beleven!

Wij zijn te bereiken via bureco@mfas.net!

Liefs, de BuReCo

Voorzitter Kirsi van Eekhout
Secretaris Martijn Nieland
Penningmeester Rijk Landsmeer
Lid PR Senna Diepeveen
Lid Sponsoring Quinten Chap
Algemeen Lid Sara Hekma
Begeleidend Bestuurslid 121 Pien van Putten
Begeleidend Bestuurslid 122 Jesse Roosen

Commissie ter Inventarisatie van het Archief

De CIA staat voor Commissie ter Inventarisatie van het Archief. Deze commissie draagt de zorg voor het archief van de MFAS. Eens in de zoveel tijd wordt er gekeken wat er allemaal naar het centrale archief in het centrum van Amsterdam kan en wat er kan worden weggegooid. De commissie zorgt dus voor de orde en structuur van de bijna 120 jaar aan geschiedenis van de MFAS.

De CIA bestaat uit:
Jojanneke van Amesfoort
Luuk Bekker
Romein Dujardin
Jacintha van Eekhout
Janneke Hendriks
Maud van der Kleij
Nikki Lemmers
Arjen Meewisse
Lydia Schonewille
Isabelle de Vries
Ellen Vromen
Nikki Walraven
Merel de Witte
Vincent Ligtvoet
Remy Petersen


Congresdagcommissie

Ieder jaar organiseert de MFAS een congresdag waarop thema’s behandeld worden die volgens de congresdagcommissie onderbelicht zijn in het normale curriculum. Dit jaar vindt de congresdag plaats op woensdag 12 februari, dus houd deze dag vrij!

Wij zijn te bereiken via congresdag@mfas.net!

Voorzitter  Daan van den Brink
Secretaris Cathaleine Hoorn
Penningmeester David Brouwer
Lid PR Claudia van den Oord
Algemeen Lid Eva van Zwieten
Algemeen Lid Tessa Tibben
Begeleidend Bestuurslid Iris Ertugrul

CoRaad

De CoRaad bestaat uit en voor coassistenten. Wij bemoeien ons met alles wat te maken heeft met coschappen, van de inhoud van een coschap tot reiskostenvergoeding, van wachttijden tot Colunches. Wij organiseren al jaren goed bezochte cursussen en symposia, met onderwerpen die in de coschappen te weinig aan bod komen. Denk aan een ECG cursus, een radiologiecursus, een antibioticacursus. Daarnaast organiseren we colunches om zo werksfeer, inhoud van een coschap, werktijden en alles wat tijdens een coschap van belang is te evalueren. Voor specifieke klachten en problemen van co’s hebben we zelfs een speciale ombudsco die al deze zaken behandelt. Wij werken nauw samen met het opleidingsteam en de SR om zo snel en efficiënt mogelijk problemen aan te pakken. Bovendien hebben we zitting in het LOCA, het Landelijk Overleg CoAssistenten, om ook op landelijk niveau mee te denken en eventuele problemen op te lossen. En uiteraard organiseren wij ook nog wel eens een feestje of gezellige activiteit!

Meer informatie over de CoRaad is te vinden op coraaduva.nl

Voorzitter Sonja Levy
Secretaris Romein Dujardin
Penningmeester Isabelle de Vries
PR en Acquisitie Ursula de Ruijter
Ombudsman Esther Bulle
Co-lunches Jacintha van Eekhout
Onderwijsvorming Stag van Laer
Algemeen lid Carlijn van der Zee
Lid studentenraad Marit Schonewille
Masteradviseur Yosta Vegting
Begeleidend Bestuurslid Jolien van Dorth

Diescommissie

Op 19 mei is het alweer zo ver, de 121ste verjaardag van de MFAS! De verjaardag van deze geweldig mooie en gezellige vereniging is niet iets wat je zomaar voorbij kan laten gaan. Dat moet natuurlijk goed en grootsch gevierd worden. Het zal dan ook zeker niet gaan om een middagje taart eten. Nee, we hebben het hier over een biercantus, taart (heeeeel veel taart) en een prachtig feest, allemaal in het teken van het 121-jarig bestaan van de vereniging. Dit allemaal zal worden mogelijk gemaakt door de Diescommissie. Deze commissie bestaat uit zeven ontzettend leuke feestbeesten en zal zorgen voor een onvergetelijke verjaardag. Wij hebben er zin in!

Voor vragen of mooie verhalen zijn wij te bereiken op dies@mfas.net

Voorzitter Charlotte Jonker
Secretaris Judith Scherpenisse
Penningmeester Stijn Tesser
Lid PR Julia Keijzer
Algemeen Lid Neeltje Rosenberg
Begeleidend Bestuurslid Job van Wijlick
Begeleidend Bestuurslid Joris van Sabben

EersteJaarsWeekendcommissie

IMG_3735

Het Eerstejaarsweekend is een spectaculair weekend met zo nu en dan een escalatie voor onze kersverse eerstejaars van Geneeskunde en MI. Het is een episch weekend vol met diverse activiteiten, waar je je mede-eerstejaars beter leert kennen. In de afgelopen jaren is EJW altijd een groots succes geweest en komen alle eerstejaars terug met de leukste verhalen. Naast activiteiten hebben we de tofste feesten voor jullie ingepland. Ook wel begrijpelijk dat iedereen volledig uitgeput terugkeert, maar ook o zo voldaan. Het weekend heeft dit jaar plaatsgevonden op 14, 15 en 16 oktober. Voor volgend jaar gaan we in de lente op zoek naar nieuwe commissieleden. Dus houd de MFAS in de gaten als jij volgend jaar dit geweldige weekend wil organiseren en deel wil uitmaken van de allerleukste commissie!

Wij zijn te bereiken via ejw@mfas.net!

Voorzitter Mees Bulder
Secretaris Daniëlle de Nobel
Penningmeester Tobias Dekker
Lid PR Larissa Heideman
Algemeen Lid Neeltje Roosenberg
Algemeen Lid Shelton Drost
Begeleidend Bestuurslid 120ste Denise de Gruijter
Begeleidend Bestuurslid 121ste Joris van Sabben

Emphasisredactie

De Emphasis is het faculteitsblad van het AMC. Elk MFAS-lid ontvangt het blad zes keer per jaar. Elk nummer wordt met zorg gecomponeerd, snoeihard geredigeerd en knallend opgemaakt waarna het op weg gaat naar de deurmatten in alle louche studentenpanden van Amsterdam, en naar een enkele ouderlijke brievenbus natuurlijk. In de Emphasis lees je onder andere de ontwikkelingen op het gebied van het onderwijs aan AMC-UvA, de activiteiten van de MFAS, de successen van de studentenraad en natuurlijk veel leuke, studentikoze artikelen. Van literaire verhalen, neurotische gedachtekronkels en kritische beschouwingen, tot twijfelachtige gebeurtenissen en medische actualiteit; de Emphasis heeft het. Ook artsen, professoren en oud-hoofdredacteuren dragen elk nummer weer hun steentje bij met inzichten over onderwijs, geschiedenis en geneeskunde.
Sinds dit jaar is het ook mogelijk om de Emphasis online te lezen. Dit kan op https://www.mfas.net/emphasis/.

Wij zijn te bereiken via emphasis@mfas.net!

Actief worden
Wil je graag schrijven voor de Emphasis? Dat kan! Stuur een mailtje, dan zul je voortaan de aankondigingen van thema en deadline ontvangen. Hier zitten totaal geen verplichtingen aan vast. Ook bij de redactie kunnen we altijd nog wat hulp gebruiken!
Emphasis fout bezorgd
We horen regelmatig geluiden dat de Emphasis fout bezorgd wordt. Dit is uiteraard erg vervelend, onze excuses.Voor de verzending gebruiken wij het adressenbestand zoals dat bekend is bij de studentenbalie/onderwijsadministratie (oranje balie) op plein J. Zorg dus dat je bij hen goed ingeschreven staat.

Hoofdredacteur Brenda Fokkink
Eindredacteur Ashwin van Samkar
Secretaris Sanne Vonk
Penningmeester Kathelijn Verdeyen
Lay-out Jeffrey Koole
Lay-out Evrim Hotamis
Lay-out Thijs Boom
Lid PR Sarah van zon
Algemeen Redactielid Arjen Meewisse
Algemeen Redactielid Hidde van Assema
Algemeen Redactielid Wouter van Binsbergen
Algemeen Redactielid Jasper Lamens
Begeleidend Bestuurslid Alexander Moerkamp

Epsteinbarcommissie

De Epsteinbar, tussen collegezaal 2 en 3, is dé bar in het AMC waar studenten op donderdag middag vanaf 16.30 gezellig en studentikoos goedkoop een biertje kunnen komen drinken. Het begint ’s middags onschuldig met een potje kaarten of poolen, maar zodra het buiten donker wordt en de muziek wat harder gaat, barst het feest los! Jammer genoeg is het op donderdagavond voor je het weet al 22.45 Epsteinbartijd en moeten we, na nog een laatste biertje, de avond afronden. Bier verenigt, dus in de Epsteinbar leer je snel zowel mensen uit je eigen jaar als uit andere jaren kennen en gaat de gespreksstof verder dan studiebankenpraat. Verder is er ook de mogelijkheid om de bar af te huren voor een feestje of een formele borrel. Dit gebeurt regelmatig door verschillende personen en instanties binnen het AMC. Deze borrels worden niet alleen verzorgd door commissieleden, ook studenten kunnen als tappers hun steentje bijdragen en daar staat, naast gezelligheid, natuurlijk ook een vergoeding tegenover. Iedere donderdag staat de Epsteinbarcommissie klaar om jou een leuke avond te bezorgen! Dus, hopelijk tot komende donderdag!

Voor vragen, opmerkingen of iets anders dat je kwijt wilt, kun je mailen naar epsteinbar@mfas.net.

Voorzitter Stan Driessen
Secretaris Berit de Groot
Penningmeester Dominique Bosjé
Lid PR Katinka Rasch
Activiteiten Jesse Roosen
Onderhoud Max Mosterd
Commissaris Epsteinbar Sophie Noordzij

Feestcommissie

Onze feestcommissie heeft de nobele taak om spetterende feestjes te organiseren. Op 2 december hebben we ons eerste feest al gegeven in de Escape deLux met als thema Escape to outer space! In mei zullen we in samenwerking met de lustrumcommissie het eindfeest van het Lustrum organiseren en in september zal alweer ons laatste feest plaatsvinden. Ben jij in voor een leuk feestje? Houd dan de posters goed in de gaten en koop snel een kaartje voor het volgende feest!

Wij zijn te bereiken via feest@mfas.net!

Voorzitter Manouck Roelofs
Secretaris Larissa Heideman
Penningmeester Irene Bais
Lid PR Roos van Rhijn
Algemeen Lid Jeffrey Nijman
Algemeen Lid Lieve Schupp
Begeleidend Bestuurslid Alexander Moerkamp

Galacommissie

Wij zouden ons graag even willen introduceren, de commissie die dit jaar voor jullie het allermooiste lustrumgala in de afgelopen 120 jaar neer gaat zetten: De galacie 2015 – 2016. Met 2 eerstejaars, 2 tweedejaars en 3 derdejaars gaan wij er ons voor inzetten om de tofste locatie, de beste DJ, de mooiste aankleding en de leukste extra’s te regelen. De galacie zal de komende maanden alles op alles zetten om dit te realiseren, maar we kunnen dit alles niet zonder jullie! We hopen dat jullie in je mooiste jurk en pak  zullen verschijnen, de leukste dates bij elkaar zoeken, zo veel mogelijk dansen, geweldige foto’s maken  en vooral enorm genieten van het 120ste gala der MFAS. Houd voor updates onder andere de posters op plein J en de MFAS nieuwsbrief in de gaten.

Wij zijn te bereiken via gala@mfas.net!

Voorzitter Laura Cuijpers
Secretaris Neeltje Rosenberg
Penningmeester Dimitri Ivanov
Lid PR Daphne Schouten
Lid Sponsoring Arthur Lui
Algemeen Lid Julia Keijzer
Begeleidend Bestuurslid Pien van Putten

Internetcommissie

De internetcommissie is er speciaal voor alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van internet. Denk bijvoorbeeld aan de agenda op www.epsteinbar.nl voor het online reserveren van de Epsteinbar, het online betalingssysteem en verschillende inschrijfmodules. Maar ook het onderhoud van de site valt onder hun takenpakket. De internetcommissie staat voor dit soort problemen/ontwikkelingen altijd voor ons klaar.

Wij zijn te bereiken via internet@mfas.net!
De internetcommissie bestaat uit:
Voorzitter: Koos de Wit
Secretaris: Vincent Ligtvoet
Penningmeester: Luuk Bekker
Lid lay-out: Stijn Tesser
Lid HTML: Patrick Witvliet
Algemeen Lid: Niels Tuynman
Begeleidend Bestuurslid: Iris Ertugrul


Introductieweekcommissie

Cancel al je afspraken en vakantieplannen van 21 t/m 25 augustus, want in deze week zal de meest epische activiteit van het jaar weer plaatsvinden: de introductieweek van de MFAS!

Deze week wordt speciaal voor jullie, de nieuwe Geneeskunde- en Medische Informatiekunde-studenten, georganiseerd en vormt de ultieme voorbereiding op het studentenleven in Amsterdam. Vijf dagen lang maken jullie de tofste activiteiten en feestjes mee, vergezeld door een lieftallig ouderkoppel (ouderejaars studenten) dat jullie bijstaat met raad en daad.

Dus, als je een van de gelukkigen bent die volgend jaar aan het AMC-UvA komt studeren, zorg er dan voor dat je deze onvergetelijke week niet mist! Kijk voor meer informatie op https://intro.mfas.net/, maar mailen kan natuurlijk ook!

Wij zijn te bereiken via introductieweek@mfas.net!

Voorzitter Daniël Bos
Secretaris Charlotte Leseman
Penningmeester Mitchel van Straaten
Lid PR Özgü Varan
Lid sponsoring Fleur Eijsbroek
Algemeen Lid Kirsi van Eekhout
Begeleidend Bestuurslid Jolien van Dorth
Begeleidend Bestuurslid Sophie Noordzij

Liftweekendcommissie

LIFTWEEKEND HOOGH!
Ook dit jaar komt er weer een waanzinnig liftweekend aan, die wij als Liftcie 2017/2018 onvergetelijk gaan maken voor jullie!
Even een voorstelrondje:
– Hanna Post is onze voorzitter die streng doch rechtvaardig de commissie in het geding houdt.
– Dita Bolluyt is onze secretaris, die ons van tijd tot tijd op de proef stelt met goed verstopte codewoorden in de notulen
– jeffrey Nijman houdt als penningmeester de portemonnee van de commissie goed in de gaten en laat het geld rollen waar nodig
– Anouk Ursem stort zich als lid PR op het promoten van deze fantastische commissie middels poster, boekje en meer
– Mitchel van Straaten heeft een dubbele functie als lid sponsoring en begeleidend bestuurslid 2017/2018 waarmee wij de luxe van 2 begeleidend bestuursleden mogen ervaren
– Julia Driessen is ons algemeen lid en draait overal in mee als het gaat om taken binnen de commissie
– Joris van Sabben leidt onze commissie in goede banen als begeleidend bestuurslid 2016/2017
Dit leeftweekend gaan wij iets unieks doen en wordt anders dan alle andere liftweekenden hiervoor! Met andere woorden: DIT MOGEN JULLIE NIET MISSEN.
Dit epische weekend zal op 2 en 3 december 2017 gaan plaatsvinden, dus schrijf hem in je agenda, telefoon, op je arm, of boven je bed en houd deze datum vrij! De kaartverkoop zal op 16 oktober om 08:00 uur plaatsvinden op plein J.
Joe en de groeten, we zien jullie bij de kaartverkoop!

Wij zijn te bereiken via liftweekend@mfas.net!

Voorzitter Hanna Post
Secretaris Dita Bolluyt
Penningmeester Jeffrey Nijman
Lid PR Anouk Ursem
Lid sponsoring Mitchel van Straaten
Algemeen Lid Julia Driessen
Begeleidend Bestuurslid 121ste Joris van Sabben
Begeleidend Bestuurslid 122ste Mitchel van Straaten

Medische CarrièreDag commissie

De Medische Carrièredagcommissie organiseert de jaarlijkse Medische Carrièredag. Deze dag is bedoeld voor coassistenten waarop zij zich kunnen oriënteren op de vele mogelijkheden, die hun artsenbul kan bieden. Ook komen zij er op deze dag achter wat de opleiders in het ziekenhuis nu daadwerkelijk van hen verwachten. Hoe ziet een goed CV eruit? Hoe onderscheid je jezelf tijdens een spannende sollicitatie voor je droomfunctie? En wat zijn de voordelen van het werken in een perifeer of academisch ziekenhuis. Dit soort aspecten zullen aan bod komen tijdens de Medische Carrièredag.

Wij zijn te bereiken via mcd@mfas.net!

Voorzitter Lydia Schonewille
Secretaris Sibbeliene van den Bosch
Penningmeester Daniëlle de Nobel
Lid PR Kathelijn Verdeyen
Algemeen lid Elise Weterings
Lid CoRaad Sonja Levy
Lid CoRaad Jacintha van Eekhout
Begeleidend Bestuurslid Pien van Putten
Begeleidend Bestuurslid Vincent Ligtvoet

Onderwijscommissie

Plezier en studie gaan zeker hand in hand en dat is precies wat wij, als onderwijscommissie, willen bewijzen. Wij geven studenten verbreding en verdieping van de kennis en vaardigheden door middel van interactieve activiteiten.

Afgelopen jaar werden de bloedstollende Sanquin-avond en de oude, vertrouwde anesthesiologiecursus georganiseerd. Dit jaar zijn we weer van plan om de traditie van de student-docentborrel en de student-coassistentborrel voort te zetten. Daarnaast worden ook nog andere leerzame, maar vooral leuke activiteiten georganiseerd die later dit jaar bekend worden gemaakt.  Houd dus de MFAS facebookpagina en de posters zeker in de gaten! Dit wil je niet missen!

Voor vragen en opmerkingen zijn wij te bereiken via onderwijscommissie@mfas.net!

Voorzitter Arjan Naseri
Secretaris Eline Alofs
Penningmeester Tessa Pluimers
Lid PR Marijn Bos
Algemeen Lid Julius van Kampen
Algemeen Lid Gwendolyn Telting
Begeleidend Bestuurslid Jolien van Dorth

Ouderdagcommissie

Zijn jouw ouders ook razend benieuwd geworden naar wat jij allemaal meemaakt op een dag in het AMC? Heb jij je ouders altijd al willen laten zien wat het leven van een geneeskundestudent inhoudt? Dat komt goed uit, want in april organiseert de ouderdagcommissie weer een super leuke ouderdag voor alle ouders uit het eerste jaar! Hierbij kunnen jouw ouders deelnemen aan verschillende workshops, college volgen, en uiteraard een kijkje nemen op de snijzaal. Deze dag zal worden afgesloten met een gezellige borrel in onze Epsteinbar.

Heb je vragen of opmerkingen? Hiervoor zijn wij te bereiken via ouderdag@mfas.net!

Voorzitter Cornelia Klei
Secretaris Marlot de Haan
Penningmeester Zoë van Rixel
Lid PR Rosa ter Braak
Algemeen Lid Joost Genet
Algemeen Lid Emma North
Begeleidend Bestuurslid Vincent Ligtvoet

Sportcommissie

Dan nu de sportcommissie, sowieso de fanatiekste commissie van de MFAS. Ook dit jaar hebben wij weer minimaal 2 sportieve activiteiten voor jullie in petto. De eerste activiteit gaat plaats vinden in februari; wat dit gaat zijn gaan we nog niet verklappen, maar hou hiervoor Facebook goed in de gaten. Daarnaast staat in april de Batavierenrace op het programma, een studentenhardloopwedstijd van Nijmegen naar Enschede met het grootste studentenfeest van de Benelux. Dit is elk jaar een supergezellig weekend waar je zeker bij wil zijn, dus zorg dat je een kaartje bemachtigt. Daarnaast gaan we dit jaar hard ons best doen om samen met de VU een interfacultair sporttoernooi te organiseren en we hopen heel erg dat dit gaat lukken.

Wij zijn te bereiken via spoco@mfas.net!

Voorzitter Tobias Dekker
Secretaris Anne Hoekman
Penningmeester Lizzy van Zomeren
Lid PR Leia Jones
Algemeen Lid Isa Blanken
Algemeen Lid Hidde van Assema
Begeleidend Bestuurslid Vincent Ligtvoet

Wintersportcommissie

Heb jij zin om van kilometers piste af te sjezen, een lekkere skileraar aan de haak te slaan en/of helemaal YOLO te gaan tijdens de après-ski?! Dan ben je bij ons aan het goede adres! We gaan dit jaar een onvergetelijke wintersport organiseren voor alle wintersportliefhebbers! Dus blok de tweede week van de kerstvakantie in je agenda en schrijf je in! Houd de promotieacties in de gaten of stuur een e-mailtje naar wintersport@mfas.net voor meer informatie

Liefs,

Wintersportcommissie 2016

Voorzitter Diederick Jan van Doorn
Secretaris Reimer Janssen
Penningmeester Michelle Ruhe
Lid PR Jorim de Kroon
Lid sponsoring Robert Wagner
Algemeen Lid Carien Blomaard
Begeleidend Bestuurslid 120ste Remy Petersen
Begeleidend Bestuurslid 121ste Job van Wijlick

Zeilweekendcommissie

Het zeilweekend vindt pas laat in het jaar plaats, maar de zeilweekendcommissie staat nu al paraat om jullie een fantastische Friese zeilervaring te geven! Een weekend lang worden de Friese meren bevaren op de bekende skûtsjes om te zien wie echte zeebenen heeft, en voor wie de reling een weekend lang de beste vriend is. De ervaring leert dat dit afhankelijk is van hoe onveilig jij de Friese kroegen in de avonduurtjes maakt. Of jij je nou graag wilt bewijzen als echte schipper of liever op het dek ligt uit te brakken, dit weekend wil je niet missen! Zorg dat je in mei een plekje verovert om op 16, 17 en 18 juni te kunnen genieten van dit onvergetelijke weekend.

Wij zijn te bereiken via zeilweekend@mfas.net!

Voorzitter Julie Russchen
Secretaris Reimer Janssen
Penningmeester Pippi Bekkers
Lid PR Hanna Post
Algemeen Lid Rosemarijn Streefkerk
Algemeen Lid Lola Eshuis
Begeleidend Bestuurslid Jolien van Dorth