Commissies

Activiteitencommissie

Wij zijn de activiteitencommissie. Dit jaar zullen wij voor jullie de meest toffe en originele activiteiten organiseren die je niet wilt missen. Het studentenleven draait immers niet alleen maar om studeren, er moet ook tijd vrij gemaakt worden voor gezelligheid! Hou jij wel van gezelligheid, cultuur, sport, spelletjes en ga jij samen met ons zingend langs alle kroegen dan ben je aan het juiste adres. Houd ons goed in de gaten en kom zeker eens een kijkje nemen.
Wij hopen jullie allemaal snel te zien!

Wij zijn te bereiken via accie@mfas.net!

test

Voorzitter Iris Biemans
Secretaris Milan van den Heuvel
Penningmeester Piter Miedema
Lid PR Aleena Babar
Algemeen Lid Marit van Langen
Algemeen Lid Robin Jessurun
Begeleidend Bestuurslid Mike Schilder

Almanakcommissie

Lieve allemaal, 

Wij zijn de Almanakcommissie ‘20-’21 en wat gaan dit jaar zorgen voor een geweldige lustrumeditie van de MFAS Almanak. Samen met de sneltypende Mette, het rekenwonder George, de creatieve Emma, geldbinnenslepende Lot, droge Zoe, grappige Daniël en onder leiding van mama Anne zorgen wij ervoor dat jij na je studiejaar een mooi boek hebt vol herinneringen aan dit toch wat gekke jaar. 

Op 10 juni zal de Almanakborrel plaatsvinden waar de Almanak ‘20-’21 uitgereikt zal worden, dit duurt echter nog een tijdje, maar we zullen nog veel van ons laten horen! Het thema zal op een bijzondere manier bekend worden gemaakt, maar we zijn ook erg benieuwd naar jullie ideeën en input, die horen we graag!

Wees erbij 10 juni, want dit geweldig boek wil je hebben! Op = op!

Liefs,

Almanakcommissie ‘20-’21

Jullie kunnen ons bereiken op almanak@mfas.net!

Voorzitter Anne Sturkenboom
Secretaris Mette Dubbeling
Penningmeester George in der Maur
Lid PR Emma van Rongen
Lid Sponsoring Lot Boom
Begeleidend Bestuurslid Zoe Davidson
Begeleidend Bestuurslid Daniël Abdollahi

BuitenlandseReis Commissie

Wij zijn de BuReCo, a.k.a. de BuitenlandseReis Commissie, a.k.a. de leukste commissie van de MFAS. Elk jaar weer organiseert de BuReCo een reis naar het buitenland. Dit is geen simpele taak. Er moet veel worden gebeld, gemaild, gegoogeld en bovenal heel veel vergaderd. Gelukkig zijn we met zeven mensen, en kunnen we de taken mooi verdelen. Naast dat het organiseren van zo’n reis veel tijd in beslag neemt, is het natuurlijk ook ontzettend leuk om zoiets neer te kunnen zetten. De BuReCo levert je niet alleen bergen van ervaring op het gebied van organiseren, je krijgt daarnaast er ook nog een hechte vriendengroep bij! Wij zullen ook dit jaar weer zorgen voor een onvergetelijke reis en hopen jullie allemaal te zien bij de inschrijving!

Wij zijn te bereiken via bureco@mfas.net!

Voorzitter Mila Lacković
Secretaris Lieve de Boer
Penningmeester Jesper Sintenjie
Lid PR June Hendriks
Lid Sponsoring Imme Garrelfs
Algemeen Lid Thomas Fleischmann
Begeleidend Bestuurslid 123 Daniël Abdollahi

Commissie ter Inventarisatie van het Archief


De CIA staat voor Commissie ter Inventarisatie van het Archief. Deze commissie draagt de zorg voor het archief van de MFAS. Eens in de zoveel tijd wordt er gekeken wat er allemaal naar het centrale archief in het centrum van Amsterdam kan en wat er kan worden weggegooid. De commissie zorgt dus voor de orde en structuur van de bijna 123 jaar aan geschiedenis van de MFAS.

De CIA bestaat uit:

Voorzitter Marlinde van Eijk
Algemeen Lid Irene Bais
Algemeen Lid Dita Bolluyt
Algemeen Lid Stan Driessen
Algemeen Lid Maud van der Kleij
Algemeen Lid Vincent Ligtvoet
Algemeen Lid Arjen Meewisse
Algemeen Lid Merel de Witte
Begeleidend Bestuurslid Kiki de Jong

Congresdagcommissie

Wij zijn de Congresdagcommisie van 2020-2021! We zijn al druk bezig met het organiseren van een super toffe congresdag! Op 7 april zal de congresdag plaatsvinden en het thema van dit jaar blijft nog even geheim. De commissie is druk bezig met het organiseren van leuke workshops, vette sprekers, een lunch en niet te vergeten een afsluitende borrel. Voor vragen of ideeën kan je ons bereiken via congresdag@mfas.net.

Zet 7 april in je agenda en meet de Congresdagcommissie!!

Voorzitter Anique Coulingh
Secretaris Maartje Montauban van Swijndregt
Penningmeester Eva Klopper
Lid PR Michiel Haarhuis
Algemeen Lid Fleur Schellart
Begeleidend Bestuurslid Lucas de Natris
Begeleidend Bestuurslid Daniël Abdollahi

CoRaad

De CoRaad bestaat uit en voor coassistenten. Wij bemoeien ons met alles wat te maken heeft met coschappen, van de inhoud van een coschap tot reiskostenvergoeding, van wachttijden tot Colunches. Wij organiseren al jaren goed bezochte cursussen en symposia, met onderwerpen die in de coschappen te weinig aan bod komen. Denk aan een ECG cursus, een radiologiecursus, een antibioticacursus. Daarnaast organiseren we colunches om zo werksfeer, inhoud van een coschap, werktijden en alles wat tijdens een coschap van belang is te evalueren. Voor specifieke klachten en problemen van co’s hebben we zelfs een speciale ombudsco die al deze zaken behandelt. Wij werken nauw samen met het opleidingsteam en de SR om zo snel en efficiënt mogelijk problemen aan te pakken. Bovendien hebben we zitting in het LOCA, het Landelijk Overleg CoAssistenten, om ook op landelijk niveau mee te denken en eventuele problemen op te lossen. En uiteraard organiseren wij ook nog wel eens een feestje of gezellige activiteit!

Meer informatie over de CoRaad is te vinden op coraaduva.nl

Voorzitter Thijs Lilien
Secretaris Tessa van Schooten
Penningmeester Lotte Bromberg
PR en Acquisitie Jelle de Jong
Co-lunches Mauritia Marijnen
Ombudsco Marety Laarman
Onderwijsvorming Koen van der Ploeg
Algemeen lid Janneke Hendriks
Lid studentenraad Daniëlle de Nobel
Masterassesor Ilse Wissink
Begeleidend Bestuurslid Senna Diepeveen

Diescommissie


Lieve allemaal,

Over een paar maanden is het alweer zover: de 124ste verjaardag van onze mooie MFAS. Van 11 t/m 15 mei zullen wij dit vieren met vele leuke activiteiten, gezelligheid en natuurlijk heel veel bier! Houd deze alvast vrij in je agenda, zodat we er met zijn een week van maken om nooit te vergeten. Wij hopen jullie dan allen te verwelkomen!

Liefs,

Dies ’19-‘20

Voor vragen zijn wij te bereiken op dies@mfas.net

Voorzitter Senna Diepeveen
Secretaris Sarah van der Mars
Penningmeester Georgina Smeekes
Lid PR Dora Kamminga
Algemeen Lid Olga Roele
Begeleidend Bestuurslid Anne Sturkenboom
Begeleidend Bestuurslid Fenna Deutekom

EersteJaarsWeekendcommissie

Lieve allemaal,

Wij zijn de eerstejaarsweekendcommissie en zullen komend studiejaar het mooiste weekend van het jaar organiseren. Een weekend waar vriendschappen worden gesmeden, liefdes worden gevonden en je uit je comfort zone gaat bij de meest te gekke spellen om elkaar beter te leren kennen. Kortom: een weekend om nooit meer te vergeten.

Wij zijn te bereiken via ejw@mfas.net!

Voorzitter Georgina Smeekes
Secretaris Sarah Lutterman
Penningmeester Abel Keijzer
Lid PR Emma van Rongen
Algemeen Lid Roy Dannenburg
Algemeen Lid David Steinfort
Begeleidend Bestuurslid 123ste Marlinde van Eijk

Emphasisredactie

De Emphasis is het faculteitsblad van het AMC. Elk MFAS-lid ontvangt het blad zes keer per jaar. Elk nummer wordt met zorg gecomponeerd, snoeihard geredigeerd en knallend opgemaakt waarna het op weg gaat naar de deurmatten in alle louche studentenpanden van Amsterdam, en naar een enkele ouderlijke brievenbus natuurlijk. In de Emphasis lees je onder andere de ontwikkelingen op het gebied van het onderwijs aan AMC-UvA, de activiteiten van de MFAS, de successen van de studentenraad en natuurlijk veel leuke, studentikoze artikelen. Van literaire verhalen, neurotische gedachtekronkels en kritische beschouwingen, tot twijfelachtige gebeurtenissen en medische actualiteit; de Emphasis heeft het. Ook artsen, professoren en oud-hoofdredacteuren dragen elk nummer weer hun steentje bij met inzichten over onderwijs, geschiedenis en geneeskunde.
Sinds dit jaar is het ook mogelijk om de Emphasis online te lezen. Dit kan op https://www.mfas.net/emphasis/.

Wij zijn te bereiken via emphasis@mfas.net!

Actief worden
Wil je graag schrijven voor de Emphasis? Dat kan! Stuur een mailtje, dan zul je voortaan de aankondigingen van thema en deadline ontvangen. Hier zitten totaal geen verplichtingen aan vast. Ook bij de redactie kunnen we altijd nog wat hulp gebruiken!
Emphasis fout bezorgd
We horen regelmatig geluiden dat de Emphasis fout bezorgd wordt. Dit is uiteraard erg vervelend, onze excuses.Voor de verzending gebruiken wij het adressenbestand zoals dat bekend is bij de studentenbalie/onderwijsadministratie (oranje balie) op plein J. Zorg dus dat je bij hen goed ingeschreven staat.

Schrijvers Sarah Lutterman
Rani Valies
Daniëlle Konte
Luc Wiegers
Lay-out Hanna Post
Daniël Bos
Eindredacteur Paresh Binda
Begeleidend Bestuurslid Rani Serré

Epsteinbarcommissie

Als Epsteinbarcommissie verzorgen wij elke donderdag van 16.30 tot 22.30 de meest gezellige avond van de week! Wij zijn dan te vinden in ons aller Epsteinbar, tussen collegezaal 2 en 3 in. Kom gezellig een potje poolen, kaarten, drankspellen spelen, of gewoon een gezellig praatje maken met de mensen in de bar. Er is altijd wel iets leuks te doen, en je leert al snel nieuwe mensen kennen. Wij zullen altijd in de bar staan om een topavond te verzorgen voor jou en je vrienden. Voor een studentenprijsje tappen wij overheerlijke biertjes, met elke maand een nieuw speciaalbiertje. De bar is ook af te huren buiten baravonden om, dit wordt vaak gedaan door externe afdelingen van het AMC. Hiervoor kun je je opgeven als externe tapper, waarvoor ook een kleine vergoeding tegenover staat. Na de externe borrels zullen wij als commissie de bar weer overnemen zodat jullie een onbezorgde avond tegemoet kunnen gaan.

We hopen jullie donderdag weer te zien voor een mooie baravond!

Groetjes,
De Epsteinbarcommissie

Voor vragen, opmerkingen of iets anders dat je kwijt wilt, kun je mailen naar epsteinbar@mfas.net.

Voorzitter Feike van Opstal
Secretaris Oscar Schoffelen
Penningmeester Sacha Ester
Lid PR Rani Valies
Activiteiten Nikki Werneke
Onderhoud Boaz van den Herik
Commissaris Epsteinbar Mike Schilder

Feestcommissie

Lieve studentjes,

Houden jullie net zoveel van feesten als wij? Dan ben je bij ons zeker op het goede adres! Wij zullen dit jaar vier fantastische feesten voor jullie mogen organiseren met toffe thema’s, heerlijk helder Heineken én pakkende plaatjes! Dus zet 23 januari, 30 april, 4 juni & 16 oktober maar alvast in je agenda, want DIT WIL JE NIET MISSEN! En voor dit alles vragen wij maar één ding terug: TOTALE ESCALATIE! Dus hopelijk zien we jullie snel!

Kusjes, Feestcie

Wij zijn te bereiken via feest@mfas.net!

Voorzitter Wout Kooijman
Secretaris Anouk Sterkenburg
Penningmeester Jasper Spaans
Lid PR Suze Smit
Algemeen Lid Jari Göttgens
Algemeen Lid Zoë Lenior
Begeleidend Bestuurslid Dora Kamminga

Galacommissie

Hee allemaal!

Wij zijn de leukste commissie van 2020/2021, namelijk de galacommissie! Vorig jaar is het gala vanwege Corona helaas niet doorgegaan, maar dit jaar gaan wij alles op alles zetten om voor jullie alsnog een te gek gala te organiseren. Dus pak je mooiste, meest kleurrijke, chicste jurk of rokkostuum alvast uit de kast, want één ding is zeker, het wordt een spektakel. We kunnen niet wachten om jullie outfits te bewonderen op 8 juni. Tot snel!!!

Dikke kus,

Galacommissie

Wij zijn te bereiken via gala@mfas.net!

Voorzitter Kees Kortman
Secretaris Renée Hoefman
Penningmeester Amalia Gomez Rodriguez
Lid PR Ambrosia Kiesel
Lid Sponsoring Parsa Alibakshi
Algemeen Lid Matthijs Koelewijn
Begeleidend Bestuurslid Zoe Davidson

Internetcommissie


De internetcommissie is er speciaal voor alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van internet. Denk bijvoorbeeld aan de agenda op www.epsteinbar.nl voor het online reserveren van de Epsteinbar, het online betalingssysteem en verschillende inschrijfmodules. Maar ook het onderhoud van de site valt onder hun takenpakket. De internetcommissie staat voor dit soort problemen/ontwikkelingen altijd voor ons klaar.

Wij zijn te bereiken via internet@mfas.net!
De internetcommissie bestaat uit:

Voorzitter Anne Sturkenboom
Secretaris Vincent Ligtvoet
Penningmeester tevens portefeuille Site algemeen Onno Smeulders
Portefeuille Introductieweek/Partij MFAS Stijn Tesser
Portefeuille Congresdag/MCD/Ouderdag Niels Tuynman
Portefeuille site verbouwing/Red-de-Ep Robin Schaap
Portefeuille Site algemeen Iris Ertrgrul
Portefeuille Site algemeen Pien van Putten
Begeleidend Bestuurslid tevens portefeuille Acquisite Daniel Abdollahi
Emeritus leden Luuk Bekker, Jesse Roosen, Patrick Witvliet

Introductieweekcommissie

Midden augustus 2020 is het weer tijd voor het jaarlijkse spektakel, de meest epische week van de zomer: de Introductieweek van de MFAS! Deze week staat in het teken van de nieuwe Geneeskunde– en medische Informatiekunde studenten waarbij jullie kennismaken met de faculteit, het bruisende studentenleven en de stad Amsterdam. Vijf dagen lang zullen jullie de leukste feestjes en activiteiten beleven en een kijkje krijgen in de college’s om jullie voor te bereiden op het echte werk. Maar wees gerust, jullie worden bijgestaan door een ouderkoppel van ouderejaars die jullie gedurende de hele week overal heen zullen leiden om samen een geweldige week te beleven!
Dus, mocht jij volgend jaar aan het AMC-UvA gaan studeren, zorg er dan voor dat je deze onvergetelijke week niet mist! Kijk voor meer informatie op https://intro.mfas.net/ of mail voor
vragen naar introductieweek@mfas.net!

Voorzitter Janique Steinz
Secretaris Sterre Louwen
Penningmeester Puck Boom
Lid PR Hadar Lapid
Lid sponsoring Jonathan Melger
Algemeen Lid Meike Schoonderwoerd
Begeleidend Bestuurslid Rani Serré
Begeleidend Bestuurslid Mike Schilder

Jaarvertegenwoordigingen 2020-2021

Functie Epicurus jaar 1 Epicurus jaar 2 Epicurus jaar 3
Voorzitter Aryen Saatpoor Julia Vollinga Jarno de Haas
Secretaris Judith Knol Puck Tempelman Tim van der Putten
Lid Facebook Elly Kobceva Rosa Weel Camille van der Meer
Lid Evaluatie Daan Karssing Luc Wiegers Abel keijzer
Lid Canvas Robyn Distelbrink Tobia Beshay Geertje biebuyk
Algemeen Lid Mike de Wit Esmee van Vliet juliëtte Zuurbier

Liftweekendcommissie

LIFTWEEKEND HOOGH!
Verbinding is bij het liftweekend een centraal thema: Je verbinden met je reispartner en zo snel mogelijk
de eindstreep proberen te halen en je verbinden met je Franse bestuurder die opeens wiet begint te
roken en hem dan proberen uit te leggen dat je er toch liever uit wil bij het volgende tankstation. En niet
te vergeten je verbinden met een groep van 50 mensen die je voor een groot deel niet kent, en er toch
een tof weekend van maken. Het eerste deel van verbinden is aan de deelnemers zelf, maar om er een
tof weekend van te maken staat de Liftweekendcomissie voor jullie klaar. Zes enthousiaste
commissieleden, en twee net zo enthousiaste bestuursleden werken samen om voor 50 man een
weekend op touw te zetten. Op dat weekend worden tweetallen uitgedaagd om zo snel mogelijk naar de
met zorg uitgekozen locatie te liften. Daarna wordt natuurlijk de stad op z’n kop gezet, met als afsluiter
een lekkere uitbrakactiviteit. Hopelijk vinden jullie het net zo leuk als dat wij het vonden om te
organiseren. En voor de mensen die twijfelen of ze wel mee willen gaan volgend jaar:
Do You Even Lift??

Wij zijn te bereiken via liftweekend@mfas.net!

Voorzitter Maud Sonnemans
Secretaris Amanda Lokhorst
Penningmeester Ewout Buist
Lid PR Elske Leeuwenburg
Lid Sponsoring Bradly IJff
Algemeen Lid Raquil Ogenia
Begeleidend Bestuurslid Aniek Spil
Begeleidend Bestuurslid Sarah Lutterman

25e lustrumcommissie

De Lustrumcommissie is de meest bijzondere commissie van de MFAS. Deze commissie wordt namelijk maar een keer in de vijf jaar gevormd. De Lustrumcommissie zal gedurende het jaar 2020 – 2021 een aantal hele vette en bijzondere activiteiten voor jullie neerzetten, met als grote hoogtepunt de Lustrumweek die zal plaatsvinden rond de verjaardag van de MFAS. Dit allemaal om te vieren dat de MFAS als oudste medische faculteitsvereniging van Nederland op 19 mei 2021 alweer 125 jaar bestaat. Dit 25e Lustrum moet natuurlijk groots gevierd worden! Er is een kans dat je een MFAS Lustrumjaar maar een keer actief gaat meemaken, dus zorg dat je erbij bent!
De Lustrumcommissie is op het moment druk bezig om de eerste activiteiten neer te zetten, volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven.

Voorzitter Emiel van Beek
Secretaris Zoe Davidson
Penningmeester Niels Tuynman
Lid PR Sterre Kwaks
Lid Sponsoring Georgina Smeekes
Algemeen Lid Dita Bolluyt
Algemeen Lid Sarah Lutterman
Begeleidend Bestuurslid Maya van Noort

Medische CarrièreDag commissie

De Medische Carrièredagcommissie organiseert de jaarlijkse Medische Carrièredag. Deze dag is bedoeld voor coassistenten waarop zij zich kunnen oriënteren op de vele mogelijkheden, die hun artsenbul kan bieden. Ook komen zij er op deze dag achter wat de opleiders in het ziekenhuis nu daadwerkelijk van hen verwachten. Hoe ziet een goed CV eruit? Hoe onderscheid je jezelf tijdens een spannende sollicitatie voor je droomfunctie? En wat zijn de voordelen van het werken in een perifeer of academisch ziekenhuis. Dit soort aspecten zullen aan bod komen tijdens de Medische Carrièredag.

Wij zijn te bereiken via mcd@mfas.net!

Voorzitter Irene Bais
Secretaris Remy Petersen
Penningmeester Sophie Noordzij
Lid PR Fleur Eijsbroek
Algemeen lid Sibbeliene van den Bosch
Begeleidend Bestuurslid Jelte Versteijne
Begeleidend Bestuurslid Annick Weterings

Onderwijscommissie

Wij zijn de onderwijscommissie, een gezellige groep eerstejaars (ons bestuurslid uitgezonderd) met een opvallend laag gemiddeld testosterongehalte en met heel veel zin om jullie allemaal wat te leren. Wij organiseren het komende jaar vier topactiviteiten die naast gezellig ook nog eens leerzaam zijn. Deze vinden plaats in november, februari, april en dan nog ééntje na de zomervakantie in oktober. We willen dit jaar de focus leggen op interactieve activiteiten, waarbij er niet alleen geleerd maar ook het een en ander gedaan kan worden. 
Heb jij een leuk idee voor een activiteit, of heb je vragen/opmerkingen? Je kunt altijd mailen naar onderwijscomissie@mfas.net of een van ons aanspreken in de gang.
Voorzitter Malou Delmte
Secretaris Floor van den Heuvel
Penningmeester Maggie Wong
Lid PR Sarah Doornenbal
Algemeen Lid Isabel Kist
Algemeen Lid Sissi Chen
Begeleidend Bestuurslid Astra Kowsoleea

Ouderdagcommissie

Dit jaar worden er twee ouderdagen georganiseerd door deze geweldige commissie. De ouderdagen zullen online plaatsvinden voor de ouders van jaar een en twee. Jaar twee heeft vorig jaar geen ouderdag gekregen dus die wordt dit jaar even ingehaald. De dagen beginnen met leuke colleges, daarna zullen er leuke workshops plaatsvinden zoals een rondleiding door Museum Vrolik en een TBL sessie. Ouders vinden dit altijd een geweldige dag en zullen het nooit meer vergeten! Wij zijn te bereiken via ouderdag@mfas.net

Voorzitter Janique Steinz
Secretaris Abel Keijzer
Penningmeester Amanda Lokhorst
Lid PR Vera Simon
Algemeen Lid Nova Soomer
Algemeen Lid Romina Fallah
Begeleidend Bestuurslid Maya van Noort
Begeleidend Bestuurslid Zoe Davidson

Partijraad

De partijraad is in het leven geroepen om Partij MFAS in goede banen te leiden en de kernwaarden van de partij te bewaken. Door het jaar heen plannen we de promotie voor de studentenraadsverkiezingen en verzorgen we, samen met de andere partijen, de verkiezingsweek!

Wij zijn te bereiken via partij@mfas.net!

Algemeen Lid Astra Kowsoleea
Algemeen Lid Annick weterings
Algemeen Lid Esmee van Vliet
Algemeen Lid Jolien van Dorth
Algemeen Lid Pien van Putten
Algemeen Lid Lydia Schonewille
Algemeen Lid Senna Diepeveen
Algemeen Lid Stijn Tesser
Algemeen Lid Jarno de Haas
Algemeen Lid Tim van der Putten

Rallycommissie

Na een royale overwinning op de liftweekend commissie introduceren we met trots onze nieuwe commissie, Rally! Dit jaar organiseren wij een rally om niet te vergeten. Met spellen, opdrachten en routes zoeken maak je komend jaar de roadtrip van je leven mee!
Ben jij als team snel, slim, tactisch, houd je van races en ben je in voor enorm veel gezelligheid? Dan moet je bij Rally wezen.

Jullie kunnen ons bereiken via rally@mfas.net.

We zien jullie snel!

Liefs van Rally 🚗

Voorzitter Ivana Djurica
Secretaris Emma Schuurman
Penningmeester Joep van Buuren
Lid PR Lúcia Freire de Sousa
Lid Sponsoring Kilian Kleij
Algemeen Lid Sarah Boonstra
Begeleidend Bestuurslid Lucas de Natris
Begeleidend Bestuurslid Mike Schilder

Sportcommissie


Wij zijn de fanatiekste en sportiefste commissie van de MFAS. Dit jaar organiseren twee
sportactiviteiten en begin volgend jaar vindt onze laatste sportactiviteit plaats. De activiteiten van de
sportcommissie zijn altijd een mix van gezelligheid en competitie. De eerste activiteit is nog een
verassing, dus houdt de facebook in de gaten. Dit jaar doen wij ook weer mee met de grootste
estafette van de wereld: de Batavierenrace. Dit is een weekend vol plezier, feesten en voornamelijk
veel rennen met als afsluiting het grootste studentenfeest van de Benelux! Volgend jaar beginnen we
sportief en sluiten wij onze sportcommissietaak af met onze laatste activiteit. Dus leg je mooiste
sportoutfit alvast klaar en we hopen jullie te zien bij de activiteiten!

Wij zijn te bereiken via spoco@mfas.net!

Voorzitter Elleke van Putten
Secretaris Davin Go
Penningmeester Victor Thomas
Lid PR Aniek Spil
Algemeen Lid Jarik Feijen
Algemeen Lid Jens Nijzink
Begeleidend Bestuurslid Dora Kamminga

Wintersportcommissie


Wij zijn te bereiken via wintersport@mfas.net!

Voorzitter Reinier Stamatiou
Secretaris Marlinde van Eijk
Penningmeester Joris-Jan Gijsbertsen
Lid PR Marc Visser
Lid Sponsoring Marlou Groot
Algemeen Lid Bradley IJff
Algemeen Lid Katinka Rasch
Begeleidend Bestuurslid Sara Hekma

Zeilweekendcommissie

Je kijkt naar de commissie die het leukste weekend van het jaar gaat organiseren, namelijk het zeilweekend! Het zeilweekend is het ideale uitje om de laatste weken voor de zomervakantie door te komen en vindt al over 12 weken plaats! Kortom, handen uit de mouwen en alle hens aan dek voor de commissie.

Het weekend zal bestaan uit 3 dagen lang zeilen, chillen, drinken en hopelijk (duimen, duimen, duimen) genieten van het lekkere weer. Op vrijdag zullen we aan dek gaan en ‘s avonds staat er een kroegentocht op het programma, sla jij die lekkere Fries aan de haak of kom je met nat zeil alleen thuis? Zaterdag zullen we gezamenlijk de zeilen hijsen en kunnen we gedurende de vaart voor Pampus liggen. Verder staat er een eiland BBQ en een heus (nader bekend te maken) themafeest op het programma. Op zondagmiddag zullen we weer te land komen en nemen we afscheid van de skûtsjes en hun schippers.

Ben je nu extreem enthousiast geworden voor dit geweldige weekend en wil je graag mee? Zorg dan dat je bij de kaartverkoop bent en ga met ons mee van 14 tot 16 juni! Wij staan in ieder geval al te springen om met jullie aan boord te gaan en Friesland onveilig te maken.

Wij zijn te bereiken via zeilweekend@mfas.net!

Voorzitter Melanie Timmerman
Secretaris Anne Sturkenboom
Penningmeester Mila Lackovic
Lid PR Dominic van Noort
Lid Sponsoring Fenna Deutekom
Algemeen Lid Lucas de Natris
Begeleidend Bestuurslid Onno Smeulders