Commissies

Activiteitencommissie

Wij zijn de activiteitencommissie. Dit jaar zullen wij voor jullie de meest toffe en originele activiteiten organiseren die je niet wilt missen. Het studentenleven draait immers niet alleen maar om studeren, er moet ook tijd vrij gemaakt worden voor gezelligheid! Hou jij wel van gezelligheid, cultuur, sport, spelletjes en ga jij samen met ons zingend langs alle kroegen dan ben je aan het juiste adres. Houd ons goed in de gaten en kom zeker eens een kijkje nemen.
Wij hopen jullie allemaal snel te zien!

Wij zijn te bereiken via accie@mfas.net!

test

Voorzitter Sterre Nijland
Secretaris Blanche Steenbergen
Penningmeester Rani Serré
Lid PR Luna Lindeboom
Algemeen Lid Joey van Nieuwenhoven
Algemeen Lid Maurits Endlich
Begeleidend Bestuurslid Kiki de Jong

Almanakcommissie


Wij (zie chaotisch groepje op de foto) verzorgen dit jaar de Almanak. Onder leiding van onze papa Dirk zijn wij als team tekst en team lay-out nog druk bezig met het samenstellen en designen van dit boekwerk. Zelfs vanuit het verre oosten wordt er door Irene gewerkt. Verder zal je ons ook regelmatig in de MFAS-kamer aan het werk zien, schroom vooral niet om een van ons aan te spreken of even mee te kijken met waar we mee bezig zijn! De Almanak zal aan jullie uitgereikt worden in de Diesweek, wees erbij want op = op!

Wij zijn te bereiken via almanak@mfas.net!

Voorzitter Onno Smeulders
Secretaris Pherenike Vroemen
Penningmeester Stijn Tesser
Lid PR Arther Braacx
Lid Sponsoring Julia Vollinga
Begeleidend Bestuurslid Aniek Spil
Begeleidend Bestuurslid Kiki de Jong

BuitenlandseReis Commissie

Wij zijn de BuReCo, a.k.a. de BuitenlandseReis Commissie, a.k.a. de leukste commissie van de MFAS. Elk jaar weer organiseert de BuReCo een reis naar het buitenland. Dit is geen simpele taak. Er moet veel worden gebeld, gemaild, gegoogeld en bovenal heel veel vergaderd. Gelukkig zijn we met zeven mensen, en kunnen we de taken mooi verdelen. Naast dat het organiseren van zo’n reis veel tijd in beslag neemt, is het natuurlijk ook ontzettend leuk om zoiets neer te kunnen zetten. De BuReCo levert je niet alleen bergen van ervaring op het gebied van organiseren, je krijgt daarnaast er ook nog een hechte vriendengroep bij! Wij zullen ook dit jaar weer zorgen voor een onvergetelijke reis en hopen jullie allemaal te zien bij de inschrijving!

Wij zijn te bereiken via bureco@mfas.net!

Voorzitter Maya van Noort
Secretaris Marlinde van Eijk
Penningmeester Rik Stokvis
Lid PR Nikki Werneke
Lid Sponsoring Piter Miedema
Algemeen Lid Lucía Freire de Sousa
Begeleidend Bestuurslid 123 Jelte Versteijne

Commissie ter Inventarisatie van het Archief


De CIA staat voor Commissie ter Inventarisatie van het Archief. Deze commissie draagt de zorg voor het archief van de MFAS. Eens in de zoveel tijd wordt er gekeken wat er allemaal naar het centrale archief in het centrum van Amsterdam kan en wat er kan worden weggegooid. De commissie zorgt dus voor de orde en structuur van de bijna 123 jaar aan geschiedenis van de MFAS.

De CIA bestaat uit:

Voorzitter Marlinde van Eijk
Algemeen Lid Irene Bais
Algemeen Lid Dita Bolluyt
Algemeen Lid Stan Driessen
Algemeen Lid Maud van der Kleij
Algemeen Lid Vincent Ligtvoet
Algemeen Lid Arjen Meewisse
Algemeen Lid Merel de Witte
Begeleidend Bestuurslid Kiki de Jong

Congresdagcommissie


Wij, de congresdagcommissie, zijn nu net een maand aangesteld en al druk bezig met het organiseren van de congresdag. Wij hebben zin om de congresdag een nieuw leven in te blazen en kijken ernaar uit om 10 april een fantastische dag neer te zetten! Het thema zal dit jaar ‘Emergency Medicine’ zijn en we zijn op dit moment bezig met het invullen van de dag met sprekers, workshops, een lunch en natuurlijk een afsluitende borrel! Zet 10 april dus maar dikgedrukt in je agenda en hopelijk zien we je dan!
Wij zijn te bereiken via congresdag@mfas.net!

Voorzitter David Vecht
Secretaris Sherylene Veira
Penningmeester Lars Jansen
Lid PR Astra Kowsoleea
Algemeen Lid Rick Duijvenbode
Algemeen Lid Rosa Weel
Begeleidend Bestuurslid Anne Sturkenboom
Begeleidend Bestuurslid Emma van Rongen

CoRaad

De CoRaad bestaat uit en voor coassistenten. Wij bemoeien ons met alles wat te maken heeft met coschappen, van de inhoud van een coschap tot reiskostenvergoeding, van wachttijden tot Colunches. Wij organiseren al jaren goed bezochte cursussen en symposia, met onderwerpen die in de coschappen te weinig aan bod komen. Denk aan een ECG cursus, een radiologiecursus, een antibioticacursus. Daarnaast organiseren we colunches om zo werksfeer, inhoud van een coschap, werktijden en alles wat tijdens een coschap van belang is te evalueren. Voor specifieke klachten en problemen van co’s hebben we zelfs een speciale ombudsco die al deze zaken behandelt. Wij werken nauw samen met het opleidingsteam en de SR om zo snel en efficiënt mogelijk problemen aan te pakken. Bovendien hebben we zitting in het LOCA, het Landelijk Overleg CoAssistenten, om ook op landelijk niveau mee te denken en eventuele problemen op te lossen. En uiteraard organiseren wij ook nog wel eens een feestje of gezellige activiteit!

Meer informatie over de CoRaad is te vinden op coraaduva.nl

Voorzitter Thijs Lilien
Secretaris Tessa van Schooten
Penningmeester Lotte Bromberg
PR en Acquisitie Jelle de Jong
Co-lunches Mauritia Marijnen
Ombudsco Marety Laarman
Onderwijsvorming Koen van der Ploeg
Algemeen lid Janneke Hendriks
Lid studentenraad Daniëlle de Nobel
Masterassesor Ilse Wissink
Begeleidend Bestuurslid Senna Diepeveen

Diescommissie


Lieve allemaal,

Over een paar maanden is het alweer zover: de 124ste verjaardag van onze mooie MFAS. Van 11 t/m 15 mei zullen wij dit vieren met vele leuke activiteiten, gezelligheid en natuurlijk heel veel bier! Houd deze alvast vrij in je agenda, zodat we er met zijn een week van maken om nooit te vergeten. Wij hopen jullie dan allen te verwelkomen!

Liefs,

Dies ’19-‘20

Voor vragen zijn wij te bereiken op dies@mfas.net

Voorzitter Senna Diepeveen
Secretaris Sarah van der Mars
Penningmeester Georgina Smeekes
Lid PR Dora Kamminga
Algemeen Lid Olga Roele
Begeleidend Bestuurslid Anne Sturkenboom
Begeleidend Bestuurslid Fenna Deutekom

EersteJaarsWeekendcommissie

Lieve allemaal,

Wij zijn de eerstejaarsweekendcommissie en zullen komend studiejaar het mooiste weekend van het jaar organiseren. Een weekend waar vriendschappen worden gesmeden, liefdes worden gevonden en je uit je comfort zone gaat bij de meest te gekke spellen om elkaar beter te leren kennen. Kortom: een weekend om nooit meer te vergeten.

Wij zijn te bereiken via ejw@mfas.net!

Voorzitter Georgina Smeekes
Secretaris Sarah Lutterman
Penningmeester Abel Keijzer
Lid PR Emma van Rongen
Algemeen Lid Roy Dannenburg
Algemeen Lid David Steinfort
Begeleidend Bestuurslid 123ste Marlinde van Eijk

Emphasisredactie

De Emphasis is het faculteitsblad van het AMC. Elk MFAS-lid ontvangt het blad zes keer per jaar. Elk nummer wordt met zorg gecomponeerd, snoeihard geredigeerd en knallend opgemaakt waarna het op weg gaat naar de deurmatten in alle louche studentenpanden van Amsterdam, en naar een enkele ouderlijke brievenbus natuurlijk. In de Emphasis lees je onder andere de ontwikkelingen op het gebied van het onderwijs aan AMC-UvA, de activiteiten van de MFAS, de successen van de studentenraad en natuurlijk veel leuke, studentikoze artikelen. Van literaire verhalen, neurotische gedachtekronkels en kritische beschouwingen, tot twijfelachtige gebeurtenissen en medische actualiteit; de Emphasis heeft het. Ook artsen, professoren en oud-hoofdredacteuren dragen elk nummer weer hun steentje bij met inzichten over onderwijs, geschiedenis en geneeskunde.
Sinds dit jaar is het ook mogelijk om de Emphasis online te lezen. Dit kan op https://www.mfas.net/emphasis/.

Wij zijn te bereiken via emphasis@mfas.net!

Actief worden
Wil je graag schrijven voor de Emphasis? Dat kan! Stuur een mailtje, dan zul je voortaan de aankondigingen van thema en deadline ontvangen. Hier zitten totaal geen verplichtingen aan vast. Ook bij de redactie kunnen we altijd nog wat hulp gebruiken!
Emphasis fout bezorgd
We horen regelmatig geluiden dat de Emphasis fout bezorgd wordt. Dit is uiteraard erg vervelend, onze excuses.Voor de verzending gebruiken wij het adressenbestand zoals dat bekend is bij de studentenbalie/onderwijsadministratie (oranje balie) op plein J. Zorg dus dat je bij hen goed ingeschreven staat.

Schrijvers Sarah van Zon
Rani Valies
Maxine van der Meer
Jasper Lamens
Daniëlle Konte
Isis Akkermans
Leon van den Broek
Lay-out Hanna Post
Daniël Bos
Eindredacteur Paresh Binda
Begeleidend Bestuurslid Sarah Lutterman

Epsteinbarcommissie

Als Epsteinbarcommissie verzorgen wij elke donderdag van 16.30 tot 22.30 de meest gezellige avond van de week! Wij zijn dan te vinden in ons aller Epsteinbar, tussen collegezaal 2 en 3 in. Kom gezellig een potje poolen, kaarten, drankspellen spelen, of gewoon een gezellig praatje maken met de mensen in de bar. Er is altijd wel iets leuks te doen, en je leert al snel nieuwe mensen kennen. Wij zullen altijd in de bar staan om een topavond te verzorgen voor jou en je vrienden. Voor een studentenprijsje tappen wij overheerlijke biertjes, met elke maand een nieuw speciaalbiertje. De bar is ook af te huren buiten baravonden om, dit wordt vaak gedaan door externe afdelingen van het AMC. Hiervoor kun je je opgeven als externe tapper, waarvoor ook een kleine vergoeding tegenover staat. Na de externe borrels zullen wij als commissie de bar weer overnemen zodat jullie een onbezorgde avond tegemoet kunnen gaan.

We hopen jullie donderdag weer te zien voor een mooie baravond!

Groetjes,
De Epsteinbarcommissie

Voor vragen, opmerkingen of iets anders dat je kwijt wilt, kun je mailen naar epsteinbar@mfas.net.

Voorzitter Joep van Buuren
Secretaris Roy Dannenburg
Penningmeester Anna Noorman
Lid PR Kees Kortman
Activiteiten Noelle de Looze
Onderhoud Jaspers Spaans
Commissaris Epsteinbar Aniek Spil

Feestcommissie

Lieve studentjes,

Houden jullie net zoveel van feesten als wij? Dan ben je bij ons zeker op het goede adres! Wij zullen dit jaar vier fantastische feesten voor jullie mogen organiseren met toffe thema’s, heerlijk helder Heineken én pakkende plaatjes! Dus zet 23 januari, 30 april, 4 juni & 16 oktober maar alvast in je agenda, want DIT WIL JE NIET MISSEN! En voor dit alles vragen wij maar één ding terug: TOTALE ESCALATIE! Dus hopelijk zien we jullie snel!

Kusjes, Feestcie

Wij zijn te bereiken via feest@mfas.net!

Voorzitter Willem Berger
Secretaris Floris Broersma
Penningmeester Abel Keizer
Lid PR Lot Boom
Algemeen Lid Devi Looijen
Algemeen Lid Wout Kooijman
Begeleidend Bestuurslid Aniek Spil

Galacommissie

Het hoogte punt van het studiejaar, het gala van de MFAS! Dit jaar mogen wij het met trots organiseren. Vrouwen in prachtige jurken, mannen strak in pak en alcohol dat rijkelijk vloeit en dit alles op een pracht locatie. Wat wil je nog meer?! We hopen jullie allemaal te zien tijdens dit fantastische feestje en hopen dat deze avond onvergetelijk zal worden. En anders als je toch net te diep in glaasje hebt gekeken zijn er altijd nog de foto’s die je aan deze avond zullen herinneren. Tot 20 maart!

De Galacommissie

Wij zijn te bereiken via gala@mfas.net!

Voorzitter Dario Bokma
Secretaris Sacha van der Beek
Penningmeester Lucas de Natris
Lid PR Meike Schoonderwoerd
Lid Sponsoring Alexander van der Wielen
Algemeen Lid Mila Lackovic
Begeleidend Bestuurslid Jelte Versteijne

Internetcommissie


De internetcommissie is er speciaal voor alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van internet. Denk bijvoorbeeld aan de agenda op www.epsteinbar.nl voor het online reserveren van de Epsteinbar, het online betalingssysteem en verschillende inschrijfmodules. Maar ook het onderhoud van de site valt onder hun takenpakket. De internetcommissie staat voor dit soort problemen/ontwikkelingen altijd voor ons klaar.

Wij zijn te bereiken via internet@mfas.net!
De internetcommissie bestaat uit:

Voorzitter Anne Sturkenboom
Secretaris Vincent Ligtvoet
Penningmeester tevens portefeuille Site algemeen Onno Smeulders
Portefeuille Introductieweek/Partij MFAS Stijn Tesser
Portefeuille Congresdag/MCD/Ouderdag Niels Tuynman
Portefeuille site verbouwing/Red-de-Ep Robin Schaap
Portefeuille Site algemeen Iris Ertrgrul
Portefeuille Site algemeen Pien van Putten
Begeleidend Bestuurslid tevens portefeuille Acquisite Daniel Abdollahi
Emeritus leden Luuk Bekker, Jesse Roosen, Patrick Witvliet

Introductieweekcommissie

Midden augustus 2020 is het weer tijd voor het jaarlijkse spektakel, de meest epische week van de zomer: de Introductieweek van de MFAS! Deze week staat in het teken van de nieuwe Geneeskunde– en medische Informatiekunde studenten waarbij jullie kennismaken met de faculteit, het bruisende studentenleven en de stad Amsterdam. Vijf dagen lang zullen jullie de leukste feestjes en activiteiten beleven en een kijkje krijgen in de college’s om jullie voor te bereiden op het echte werk. Maar wees gerust, jullie worden bijgestaan door een ouderkoppel van ouderejaars die jullie gedurende de hele week overal heen zullen leiden om samen een geweldige week te beleven!
Dus, mocht jij volgend jaar aan het AMC-UvA gaan studeren, zorg er dan voor dat je deze onvergetelijke week niet mist! Kijk voor meer informatie op https://intro.mfas.net/ of mail voor
vragen naar introductieweek@mfas.net!

Voorzitter Sara Hekma
Secretaris Femke Geelen
Penningmeester Moran Carstens
Lid PR EZoe Davidson
Lid sponsoring Bram Muljono
Algemeen Lid Tycho de Greve
Begeleidend Bestuurslid Anne Sturkenboom
Begeleidend Bestuurslid Kiki de Jong

Jaarvertegenwoordigingen 2020-2021

Functie Epicurus jaar 1 Epicurus jaar 2 Epicurus jaar 3
Voorzitter Aryen Saatpoor Julia Vollinga Jarno de Haas
Secretaris Judith Knol Puck Tempelman Tim van der Putten
Lid Facebook Elly Kobceva Rosa Weel Camille van der Meer
Lid Evaluatie Daan Karssing Luc Wiegers Abel keijzer
Lid Canvas Robyn Distelbrink Tobia Beshay Geertje biebuyk
Algemeen Lid Mike de Wit Esmee van Vliet juliëtte Zuurbier

Liftweekendcommissie

LIFTWEEKEND HOOGH!
Verbinding is bij het liftweekend een centraal thema: Je verbinden met je reispartner en zo snel mogelijk
de eindstreep proberen te halen en je verbinden met je Franse bestuurder die opeens wiet begint te
roken en hem dan proberen uit te leggen dat je er toch liever uit wil bij het volgende tankstation. En niet
te vergeten je verbinden met een groep van 50 mensen die je voor een groot deel niet kent, en er toch
een tof weekend van maken. Het eerste deel van verbinden is aan de deelnemers zelf, maar om er een
tof weekend van te maken staat de Liftweekendcomissie voor jullie klaar. Zes enthousiaste
commissieleden, en twee net zo enthousiaste bestuursleden werken samen om voor 50 man een
weekend op touw te zetten. Op dat weekend worden tweetallen uitgedaagd om zo snel mogelijk naar de
met zorg uitgekozen locatie te liften. Daarna wordt natuurlijk de stad op z’n kop gezet, met als afsluiter
een lekkere uitbrakactiviteit. Hopelijk vinden jullie het net zo leuk als dat wij het vonden om te
organiseren. En voor de mensen die twijfelen of ze wel mee willen gaan volgend jaar:
Do You Even Lift??

Wij zijn te bereiken via liftweekend@mfas.net!

Voorzitter Maud Sonnemans
Secretaris Amanda Lokhorst
Penningmeester Ewout Buist
Lid PR Elske Leeuwenburg
Lid Sponsoring Bradly IJff
Algemeen Lid Raquil Ogenia
Begeleidend Bestuurslid Aniek Spil
Begeleidend Bestuurslid Sarah Lutterman

25e lustrumcommissie

De Lustrumcommissie is de meest bijzondere commissie van de MFAS. Deze commissie wordt namelijk maar een keer in de vijf jaar gevormd. De Lustrumcommissie zal gedurende het jaar 2020 – 2021 een aantal hele vette en bijzondere activiteiten voor jullie neerzetten, met als grote hoogtepunt de Lustrumweek die zal plaatsvinden rond de verjaardag van de MFAS. Dit allemaal om te vieren dat de MFAS als oudste medische faculteitsvereniging van Nederland op 19 mei 2021 alweer 125 jaar bestaat. Dit 25e Lustrum moet natuurlijk groots gevierd worden! Er is een kans dat je een MFAS Lustrumjaar maar een keer actief gaat meemaken, dus zorg dat je erbij bent!
De Lustrumcommissie is op het moment druk bezig om de eerste activiteiten neer te zetten, volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven.

Voorzitter Emiel van Beek
Secretaris Zoe Davidson
Penningmeester Niels Tuynman
Lid PR Sterre Kwaks
Lid Sponsoring Georgina Smeekes
Algemeen Lid Dita Bolluyt
Algemeen Lid Sarah Lutterman
Begeleidend Bestuurslid Maya van Noort

Medische CarrièreDag commissie

De Medische Carrièredagcommissie organiseert de jaarlijkse Medische Carrièredag. Deze dag is bedoeld voor coassistenten waarop zij zich kunnen oriënteren op de vele mogelijkheden, die hun artsenbul kan bieden. Ook komen zij er op deze dag achter wat de opleiders in het ziekenhuis nu daadwerkelijk van hen verwachten. Hoe ziet een goed CV eruit? Hoe onderscheid je jezelf tijdens een spannende sollicitatie voor je droomfunctie? En wat zijn de voordelen van het werken in een perifeer of academisch ziekenhuis. Dit soort aspecten zullen aan bod komen tijdens de Medische Carrièredag.

Wij zijn te bereiken via mcd@mfas.net!

Voorzitter Irene Bais
Secretaris Remy Petersen
Penningmeester Sophie Noordzij
Lid PR Fleur Eijsbroek
Algemeen lid Sibbeliene van den Bosch
Begeleidend Bestuurslid Jelte Versteijne
Begeleidend Bestuurslid Annick Weterings

Onderwijscommissie

Wij zijn de onderwijscommissie, een gezellige groep eerstejaars (ons bestuurslid uitgezonderd) met een opvallend laag gemiddeld testosterongehalte en met heel veel zin om jullie allemaal wat te leren. Wij organiseren het komende jaar vier topactiviteiten die naast gezellig ook nog eens leerzaam zijn. Deze vinden plaats in november, februari, april en dan nog ééntje na de zomervakantie in oktober. We willen dit jaar de focus leggen op interactieve activiteiten, waarbij er niet alleen geleerd maar ook het een en ander gedaan kan worden. 
Heb jij een leuk idee voor een activiteit, of heb je vragen/opmerkingen? Je kunt altijd mailen naar onderwijscomissie@mfas.net of een van ons aanspreken in de gang.
Voorzitter Puck Hoffman
Secretaris Marissa Kommer
Penningmeester Miryam Majdoubi
Lid PR Amber Gadet
Algemeen Lid Luc Wiegers
Algemeen Lid Puck Reinalda
Begeleidend Bestuurslid Annick Weterings

Ouderdagcommissie

Op 14 maart wordt er een dag georganiseerd waarbij de ouders van de eerstejaars een dag in de huid van de geneeskundestudent kunnen kruipen. Een dag op het AMC met patiëntcolleges, snijzaal, een TBL-sessie en keuze uit nog vele andere workshops. Uiteraard zal de dag eindigen met een borrel in onze prachtige Epsteinbar. Dus als jij eindelijk wilt laten zien wat je allemaal wel niet doet op het AMC, zet de datum snel in de agenda van je ouders! Wij als ouderdagcommissie gaan er dan voor zorgen dat jouw ouders een onvergetelijke dag gaan beleven!
Wij zijn te bereiken via ouderdag@mfas.net

Voorzitter Daniël Abdollahi
Secretaris Sue Winterdal
Penningmeester Anne van der Geest
Lid PR Isabel Kist
Algemeen Lid Sywarde Samplonius
Algemeen Lid Mirte Vlutters
Begeleidend Bestuurslid Fenna Deutekom

Partijraad

De partijraad is in het leven geroepen om Partij MFAS in goede banen te leiden en de kernwaarden van de partij te bewaken. Door het jaar heen plannen we de promotie voor de studentenraadsverkiezingen en verzorgen we, samen met de andere partijen, de verkiezingsweek!

Wij zijn te bereiken via partij@mfas.net!

Algemeen Lid Astra Kowsoleea
Algemeen Lid Annick weterings
Algemeen Lid Esmee van Vliet
Algemeen Lid Jolien van Dorth
Algemeen Lid Pien van Putten
Algemeen Lid Lydia Schonewille
Algemeen Lid Senna Diepeveen
Algemeen Lid Stijn Tesser
Algemeen Lid Jarno de Haas
Algemeen Lid Tim van der Putten

Sportcommissie


Wij zijn de fanatiekste en sportiefste commissie van de MFAS. Dit jaar organiseren twee
sportactiviteiten en begin volgend jaar vindt onze laatste sportactiviteit plaats. De activiteiten van de
sportcommissie zijn altijd een mix van gezelligheid en competitie. De eerste activiteit is nog een
verassing, dus houdt de facebook in de gaten. Dit jaar doen wij ook weer mee met de grootste
estafette van de wereld: de Batavierenrace. Dit is een weekend vol plezier, feesten en voornamelijk
veel rennen met als afsluiting het grootste studentenfeest van de Benelux! Volgend jaar beginnen we
sportief en sluiten wij onze sportcommissietaak af met onze laatste activiteit. Dus leg je mooiste
sportoutfit alvast klaar en we hopen jullie te zien bij de activiteiten!

Wij zijn te bereiken via spoco@mfas.net!

Voorzitter Donya Café
Secretaris Femke Woltjes
Penningmeester Parsa Alibaski
Lid PR Mitz van Tilburg
Algemeen Lid Boaz van den Hendrik
Begeleidend Bestuurslid Emma van Rongen

Wintersportcommissie


Wij zijn te bereiken via wintersport@mfas.net!

Voorzitter Reinier Stamatiou
Secretaris Marlinde van Eijk
Penningmeester Joris-Jan Gijsbertsen
Lid PR Marc Visser
Lid Sponsoring Marlou Groot
Algemeen Lid Bradley IJff
Algemeen Lid Katinka Rasch
Begeleidend Bestuurslid Sara Hekma

Zeilweekendcommissie

Je kijkt naar de commissie die het leukste weekend van het jaar gaat organiseren, namelijk het zeilweekend! Het zeilweekend is het ideale uitje om de laatste weken voor de zomervakantie door te komen en vindt al over 12 weken plaats! Kortom, handen uit de mouwen en alle hens aan dek voor de commissie.

Het weekend zal bestaan uit 3 dagen lang zeilen, chillen, drinken en hopelijk (duimen, duimen, duimen) genieten van het lekkere weer. Op vrijdag zullen we aan dek gaan en ‘s avonds staat er een kroegentocht op het programma, sla jij die lekkere Fries aan de haak of kom je met nat zeil alleen thuis? Zaterdag zullen we gezamenlijk de zeilen hijsen en kunnen we gedurende de vaart voor Pampus liggen. Verder staat er een eiland BBQ en een heus (nader bekend te maken) themafeest op het programma. Op zondagmiddag zullen we weer te land komen en nemen we afscheid van de skûtsjes en hun schippers.

Ben je nu extreem enthousiast geworden voor dit geweldige weekend en wil je graag mee? Zorg dan dat je bij de kaartverkoop bent en ga met ons mee van 14 tot 16 juni! Wij staan in ieder geval al te springen om met jullie aan boord te gaan en Friesland onveilig te maken.

Wij zijn te bereiken via zeilweekend@mfas.net!

Voorzitter Melanie Timmerman
Secretaris Anne Sturkenboom
Penningmeester Mila Lackovic
Lid PR Dominic van Noort
Lid Sponsoring Fenna Deutekom
Algemeen Lid Lucas de Natris
Begeleidend Bestuurslid Onno Smeulders