Compendium Geneeskunde

Compendium Geneeskunde

Mis jij het overzicht tijdens je studie? Wil je je coschappen goed voorbereid beginnen?

Compendium Geneeskunde is hét naslagwerk voor student en specialist. Deze boekenreeks van vier delen helpt je bij het voorbereiden van studiegroepen, tentamens en presentaties. Later in de studie kan dit compendium helpen het geheugen op te frissen. Bovendien is deze reeks handig bij het opstellen van differentiaaldiagnoses en tijdens de voorbereiding op de coschappen. Al meer dan 5000 studenten en specialisten hebben de boekenreeks in de kast staan. De vierde druk is nu te koop in onze winkel!

Sinds juni dit jaar is er ook een pocketversie Cardiologie en vasculaire geneeskunde verkrijgbaar, handig voor in de witte jas!

Kom langs in de boekenservice voor inkijkexemplaren en het direct ophalen van je bestelling! In de boekenservice krijg je ook €5,00 korting op de gehele reeks. Bovendien maak je kans op een gratis pocketversie Cardiologie en vasculaire geneeskunde als je vóór 30 september je Compendium Geneeskunde boeken in de boekenservice komt bestellen!

Heb je je boeken liever thuisbezorgd? Bestel ze dan via de webshop van Compendium Geneeskunde (let op: hier ontvang je dan niet de €5,00 korting op, en je maakt geen kans op het winnen van een pocketversie)