Informatiepakket 125ste Bestuur

Informatiepakket 125ste Bestuur

Neem jij het roer over?

Een bestuursjaar is een jaar om nooit te vergeten. Je doet ervaringen op waar je je gehele carrière wat aan hebt terwijl je tegelijkertijd de mooiste feestjes van je leven zult meemaken. Ben jij nou benieuwd wat zo’n jaar allemaal inhoudt, waar iedereen elke dag mee bezig is en wat je moet doen om een bestuursjaar te gaan doen? Dan zit je op deze pagina goed! Want ondanks alle maatregelen die genomen moeten worden vanwege het coronavirus, gaat onze zoektocht naar het 125ste Bestuur der MFAS door. Door deze maatregelen zijn de bestuursinformatieborrel en informatieavond helaas afgelast. Wij zijn nu hard bezig om deze informatie op een andere manier te kunnen verstrekken. Houd hiervoor onze social media kanalen en de site in de gaten!

Het 125ste Bestuur der MFAS is echter niet zomaar iets. Dit jaar zal de MFAS 125 jaar bestaan, wat betekent dat je als Bestuur verantwoordelijk bent voor een ontzettend vet lustrumjaar! Een lustrumjaar komt eens in de vijf jaar voor, wat een bestuursjaar extra speciaal maakt!

Op deze pagina vindt je alles wat je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te maken. Je kunt hier alle functieomschrijvingen vinden, maar ook het informatieboekje waarin al onze persoonlijke ervaringen te vinden zijn, het informatiepakket en alle andere manieren waarmee wij jullie zo goed mogelijk willen informeren over een bestuursjaar.

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan vooral een mailtje naar mfas@mfas.net! Ook is er iedere vrijdag tussen 12.00 en 13.00 uur de mogelijkheid om te bellen met een van de bestuursleden om je vragen te stellen, mail hiervoor naar een van de bestuursleden:

Fenna Deutekom – Voorzitter@mfas.net
Kiki de Jong – Secretaris@mfas.net
Sarah Lutterman – Penningmeester@mfas.net
Emma van Rongen – Internepr@mfas.net
Jelte Versteijne – Acquisitie@mfas.net
Annick Weterings – Onderwijs@mfas.net
Anne Sturkenboom – Faciliteiten@mfas.net
Aniek Spil – Epsteinbar@mfas.net

Veel succes met het maken van jouw keuze!

 

Bestuursinformatie pakket 125

Aanmeldingsformulier Bestuurssollicitatie 

Op zoek naar het 125ste Bestuur der MFAS

Bestuursinfoavond