Informatiepakket 126ste Bestuur

Informatiepakket 126ste Bestuur

Ga jij het avontuur aan van het 126ste Bestuur der MFAS?

De MFAS is een van de grootste en oudste studievereniging met meer dan 2500 leden waarvan er 200 actief zijn in een commissie! Elk jaar organiseren we meerdere feesten, reizen, een gala en talloze activiteiten. Daarnaast houden we ons bezig met het verbeteren van het onderwijs, runnen we de boekenservice en de Epsteinbar. Dit gaat niet zonder een Bestuur aan het hoofd van de organisatie.

Een bestuursjaar is een geweldige uitdaging voor eenieder die meer wil dan alleen studeren. Je leert samenwerken en organiseren op grote schaal en samen met 7 andere (geneeskunde of MI) studenten ben je verantwoordelijk voor de vereniging. Hierbij horen natuurlijk een aantal serieuze taken, maar daarnaast staan plezier en avontuur centraal in een bestuursjaar. Zo sta je elke donderdag weer in de mooiste kroeg van Amsterdam: de Epsteinbar, bezoek je de gala’s van de andere geneeskunde verenigingen van Nederland en ga je mee op twee buitenlandse reisjes en weekendjes weg. Ben jij nou benieuwd hoe een bestuursjaar eruitziet (met en zonder corona)? Houdt dan goed onze socials in de gaten. We zullen jullie de komende weken meenemen in ons dagelijks leven en zullen laten zien welke taken er bij onze functies horen. Daarnaast zullen we vertellen over onze ervaringen en kunnen jullie vragen stellen over onze functies, commissies en nog veel meer. Hieronder zie je de huidige functieverdeling:

– Voorzitter: Dora

– Secretaris: Zoe

– Penningmeester: Rani

– Commissaris Activiteiten & Interne PR: Maya

– Commissaris Acquisitie: Lucas

– Commissaris Onderwijs: Astra

– Commissaris Faciliteiten: Daniël

– Commissaris Epsteinbar: Mike

Lijkt het jou nou ook leuk om een jaar vol avontuur, hard werken en natuurlijk heel veel plezier aan te gaan? Meld je dan vanaf 18 april aan voor het 126ste Bestuur der Medische Faculteit der Amsterdamsche Studenten!

Bestuursinfoborrel:

Geloof het of niet, wij zijn alweer op zoek naar een nieuw bestuur! Denk jij nou interesse te hebben in een bestuursjaar, dan is deze activiteit voor jou. Zodat jullie je kunnen inleven in de sfeer die een bestuursjaar met zich meebrengt staat de Bestuursinteresseborrel op de planning! Onder het genot van een drankje kan je al je vragen stellen aan zowel huidig- als oudbestuursleden, leuke spelletjes spelen of gewoon even een leuk gesprek hebben. Kortom: kom kijken om te ontdekken wat het bestuursjaar voor jou te bieden heeft. De zoomlink zal via de socials gedeeld worden.