Introductieweek 2020

Introductieweek 2020

MFAS Introductieweek 2020

Update 20 april 2020
Gefeliciteerd! Met jullie plekje bij geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam! Ondanks dat het afsluiten van jullie middelbareschooltijd anders loopt dan jullie hadden gedacht en gehoopt, is er dus ook licht aan het einde van de tunnel: het officiële begin van je studententijd. En wat is nou de beste manier om dit te doen? De MFAS Introductieweek 2020!

Wij zijn ondanks de coronacrisis nog druk bezig met organiseren van de leukste introductieweek ooit. De kaartverkoop zal waarschijnlijk eind mei online gaan. Houd hiervoor en voor alle andere updates deze Facebookpagina of onze site in de gaten! Ken je nog iemand die een plekje heeft gekregen bij geneeskunde? Verwijs ze dan door naar deze Facebookpagina (ook als ze nog geen Facebook hebben!), want deze introductieweek wil je echt niet missen!

Het is nog altijd onduidelijk of de MFAS Introductieweek zal plaatsvinden in verband met de huidige maatregelen rondom de coronacrisis. Mocht vanwege opgelegde maatregelen vanuit de overheid deze MFAS Introductieweek 2020 niet door kunnen gaan, laten we dit uiteraard zo snel mogelijk weten.

Blijf allemaal voorlopig nog even thuis en hopelijk tot 15 augustus 2020!

 

Save the date MFAS Introductieweek 2020

Update 23 maart 2020.
Ook in de COVID-19-crisis zijn we toch druk bezig met het organiseren van de introductieweek van 2020. Nu hebben jullie waarschijnlijk wel meegekregen dat door het schrikkeljaar Lowlands en de introductieweek samen zouden vallen, gelukkig hebben we daar een oplossing voor kunnen bedenken. De intro is namelijk een paar dagen vervroegd, zodat de twee makkelijker dan ooit te combineren zijn. De intro zal plaatsvinden:

van 15 tot en met 19 augustus

De deadline voor de ouderaanmelding zal ergens rond mei zijn, dus daar komt over een tijdje meer informatie over. Voor de kaartverkoop voor de nieuwe eerstejaars kunnen we op dit moment nog geen duidelijkheid geven, we streven ook hiervoor naar halverwege de maand mei.

Wil je op de hoogte blijven van alle zaken omtrent de intro? Like dan onze Facebookpagina of kijk op onze MFAS Introductieweekwebsite. Naast updates, zullen er leuke acties, sneakpeaks en nog veel meer langskomen! Nodig vooral ook nieuwe eerstejaars uit voor deze Facebookpagina!