MFAS Onderwijsprijs

Elk jaar organiseert de MFAS met veel enthousiasme en plezier de MFAS Onderwijsprijs. Onderwijs is heel belangrijk voor de MFAS. De MFAS is onder andere door evaluatie van het onderwijs constant bezig met de vernieuwing en verbetering van het onderwijs, maar wil daarnaast ook haar grote waardering laten blijken voor de goede kanten van het onderwijs. Dit doen wij onder andere door jaarlijks de MFAS Onderwijsprijs uit te reiken. Met deze prijs willen we docenten bedanken voor hun inzet voor de kwaliteit van het onderwijs en benadrukken hoe belangrijk goede doceereigenschappen zijn voor goed onderwijs. De prijzen worden uitgereikt in de volgende categorieën:

  • Beste blok
  • Beste docent
  • Beste vakgroep

Ook wordt sinds enkele jaren de MFAS juryprijs uitgereikt aan een persoon die veel betekent voor het Geneeskundeonderwijs, maar niet als zodanig in de schijnwerpers staat.

Ter ere van het voor het laatst uitreiken van de Onderwijsprijzen van Curius+ heeft de MFAS in 2017 besloten prof. dr. Y.B.W.E.M. Roos permanent de Onderwijsprijzen voor Curius+ te schenken. Dit is besloten op basis van het veelvuldig winnen van de Onderwijsprijzen van beste blok, beste docent en beste vakgroep.